Τραγωδία στον αυτοκινητόδρομο: «Έσβησε» 71χρονη μετά από τροχαίο - Δείτε φωτογραφίες

Τραγωδία στον αυτοκινητόδρομο: «Έσβησε» 71χρονη μετά από τροχαίο - Δείτε φωτογραφίες

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο το πρωί της Δευτέρας (22/12).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα, 22/12/25 και περί ώρα 10:40, ενώ Ελληνοκύπρια ηλικίας 64 ετών από Λευκωσία, ιδιωτική υπάλληλος, οδηγούσε βαν στον αυτοκινητόδρομο από Λευκωσία προς Λεμεσό, παρά την περιοχή Σκαρίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε κρίσιμα τη Σύλβια Γεωργίου Τζιόουνς, ηλικίας 71 ετών από Λεμεσό.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, η 71χρονη είχε σταθμεύσει το ιδιωτικό της όχημα στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου και επιχειρούσε να αποβιβαστεί ή να επιβιβαστεί στη θέση του οδηγού.

Η Σύλβια Τζιόουνς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου, παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού, απεβίωσε στις 11:50.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης.

Έγινε έλεγχος νάρκοτεστ και αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου με αρνητικό αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Κρυμμένο πρόχειρα στην Κοφίνου - Ενδείξεις για τραύματα από μαχαίρι - Φωτογραφίες από το σημείο

Πτώμα στη Λάρνακα: Κρυμμένο πρόχειρα στην Κοφίνου - Ενδείξεις για τραύματα από μαχαίρι - Φωτογραφίες από το σημείο

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό πτώματος, που εκτιμάται ότι ανήκει στον Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 12 Ιουνίου, με τις αρχές να διερευνούν υπόθεση απαγωγής.