Θανατηφόρο: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

Θανατηφόρο: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

Δόθηκε στην κυκλοφορία, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, που γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, έκλεισε προσωρινά στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της περιοχής Σκαρίνου, για σκοπούς διερεύνησης οδικής σύγκρουσης που συνέβη νωρίτερα σήμερα. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, γύρω στις 14.30 το μεσημέρι, συνεχίζει κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE