Απεβίωσε ο τέως Εκτελεστικός Διευθυντής του FSF–MED Χρ. Πέτρου – Πότε θα γίνει η κηδεία

Απεβίωσε ο τέως Εκτελεστικός Διευθυντής του FSF–MED Χρ. Πέτρου – Πότε θα γίνει η κηδεία

Τον θάνατο του τέως Εκτελεστικού Διευθυντή του, Χρίστου Πέτρου, ο οποίος απεβίωσε χθες, ανακοίνωσε το Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων (FSF-MED).

«Ο Χρίστος Πέτρου υπηρέτησε τον Οργανισμό με αφοσίωση και υπευθυνότητα αφήνοντας ουσιαστικό αποτύπωμα στο έργο και την πορεία του FSF–MED», αναφέρει το Ίδρυμα σε ανακοίνωση.

Προσθέτει ότι «η συμβολή του θα παραμείνει ζωντανή στη μνήμη όλων όσοι συνεργάστηκαν μαζί του».

Το FSF–MED εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κα προσθέτει ότι «θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο και την αποστολή του, τιμώντας τη μνήμη και τη συμβολή του Χρίστου Πέτρου».

Τέλος αναφέρει ότι η κηδεία του εκλιπόντος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 10 πμ στον Ιερό Ναό Απ. Λουκά στην Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE