Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς δίνει ημερομηνίες – Τα πορίσματα που περιμένουν όλοι

Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς δίνει ημερομηνίες – Τα πορίσματα που περιμένουν όλοι

Τα πορίσματα της για δύο υποθέσεις που διερευνά, που αφορούν το βιβλίο «Κράτος Μαφία» και το Τμήμα Φορολογίας θα εκδώσει το πρώτο δίμηνο του 2026, η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Αρχής Χάρης Πογιατζής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πογιατζής είπε ότι εντός Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα της Αρχής για το Τμήμα Φορολογίας το οποίο θα αφορά παλαιές υποθέσεις του Τμήματος.

Είπε ακόμη ότι αναμένεται εντός Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της Αρχής για το βιβλίο «Κράτος Μαφία».

Τέλος, ο κ. Πογιατζής είπε ότι δεν μπορεί να αναφερθεί σε άλλες υποθέσεις και πρόσθεσε πως απόφαση της Αρχής είναι πλέον να βγάζει ανακοινώσεις όταν θα ολοκληρώνεται η διερεύνηση μιας υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE