Χειροπέδες σε 27χρονο για μεγάλη ποσότητα κάνναβης – Άλλοι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι

Χειροπέδες σε 27χρονο για μεγάλη ποσότητα κάνναβης – Άλλοι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι

Διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα, μετά τον εντοπισμό 175 γραμμαρίων κάνναβης. Άλλα τέσσερα πρόσωπα, που στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μικροποσότητες κάνναβης αφέθηκαν ελεύθερα αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε πάρκο στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, μέλη της ΥΚΑΝ και ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν και ανέκοψαν τον 27χρονο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 175 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των €1,265, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν επίσης στη σύλληψη άλλων τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 22, 17, 30 και 21 ετών, αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μικρές ποσότητες κάνναβης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίστηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, όπου στην οικία του 27χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 13 γραμμαρίων, ενώ στην οικία του 22χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε επίσης, μικρή ποσότητα κάνναβης.

Αφού οι συλληφθέντες ανακρίθηκαν γραπτώς, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα, ενώ ο 27χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την κράτησή του για περίοδο έξι ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE