Δύο φορτηγά «τυλίχθηκαν» στις φλόγες σε διάστημα μίας ώρας στην ίδια περιοχή – Λήφθηκαν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Δύο φορτηγά «τυλίχθηκαν» στις φλόγες σε διάστημα μίας ώρας στην ίδια περιοχή – Λήφθηκαν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Χθές 23.12.2025 και μεταξύ των ωρών 19:00 - 20:00 ξέσπασε φωτιά σε δύο φορτηγά οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα, το πρώτο σε ανοικτό χωράφι ενώ το δεύτερο σε εγκαταλελειμμένη κτηνοτροφική μονάδα, και τα δύο στην περιοχή Αλεθρικού.

Το πρώτο φορτηγό ανήκει 55χρονο μηχανοδηγό ενώ το δεύτερο σε 50χρονο κτηνοτρόφο.

Στο μέρος κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατέσβησαν την φωτιά. Και οι δύο ιδιοκτήτες των φορτηγών έχουν προβεί σε γραπτές καταθέσεις ενώ να σημειωθεί ότι και τα δύο φορτηγά, ήταν σε μη λειτουργήσιμη κατάσταση (χωρίς ρευματοδοτηση και καύσιμα στο ντεπόζιτο τους).

Περαιτέρω εξετάσεις θα γίνουν με το φως της ημέρας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE