Αγαπημένο καλοκαιρινό spot της Λευκωσίας «απέκτησε νέο πρόσωπο» και ανοίγει πλέον και τον χειμώνα

Αγαπημένο καλοκαιρινό spot της Λευκωσίας «απέκτησε νέο πρόσωπο» και ανοίγει πλέον και τον χειμώνα

Το αγαπημένο στέκι της Λευκωσίας, το Μεζεδοπωλείο ο Λούκουλλος, μόλις απέκτησε νέο πρόσωπο για τον χειμώνα! Μετά από περισσότερο από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας  ο Λούκουλλος υποδέχεται τους επισκέπτες του σε έναν νέο, ανακαινισμένο εσωτερικό χώρο, με ζεστή ατμόσφαιρα, μοντέρνα αισθητική και cozy χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στη χειμερινή περίοδο.

Τα ψηλά παράθυρα, που προσφέρουν φωτεινότητα και χαρακτήρα στον χώρο, δίνουν την αίσθηση αιθέριας, εσωτερικής βεράντας. 

Η κουζίνα παραμένει πιστή στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις που τον καθιέρωσαν: μπουρέκι τυριού, κολοκυθοκεφτέδες, πολίτικος μεζές, κοντοσούβλι του παππού, χοιρινό κότσι με Κρητικό στριφτάρι, γαριδομακαρονάδα και το διάσημο «γλυκό της πεθεράς» – όλα σερβιρισμένα σε ένα περιβάλλον με διακριτική κομψότητα.

Μεζεδοπωλείο ο Λούκουλλος στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα! Το αγαπημένο downtown εστιατόριο σας περιμένει στον νέο, ανακαινισμένο, εσωτερικό του χώρο, για λουκούλεια γεύματα και τον χειμώνα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE