Έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από οικία 36χρονου στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν ζημιές στη περίφραξη

Έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από οικία 36χρονου στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν ζημιές στη περίφραξη

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 22:25 έγινε ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού στη βεράντα κατοικίας 36χρονου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη περίφραξη της οικίας καθώς και σε αντικείμενα στον χώρο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από πλαστικό αντικείμενο μικρής ισχύος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE