Τραγωδία σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Νεκρός 47χρονος που πνίγηκε από πανετόνε

Τραγωδία σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Νεκρός 47χρονος που πνίγηκε από πανετόνε

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας την Παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ένας 47χρονος άνδρας πνίγηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, καθώς έτρωγε πανετόνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της La Stampa, τα μέλη της οικογένειας του άτυχου άνδρα προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αλλά όταν συνειδητοποίησαν ότι υπέστη σοβαρό πνιγμό, κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο.

Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 47χρονο αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομία και ο ιατροδικαστής βρέθηκαν στο σημείο για να διενεργήσουν έλεγχο.

πανετόνε

Unsplash

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.