Θλίψη στην Λευκωσία… «έσβησε» η 47χρονη Ελένη – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στην Λευκωσία… «έσβησε» η 47χρονη Ελένη – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σκόρπισε στη Λευκωσία η είδηση του θανάτους της 47χρονης Ελένης Ούλουπη που έφυγε από την ζωή την Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην Ελένη Ούλουπη από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καλλιθέα Ιδαλίου, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 12:30.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 12:00

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Ιδαλίου

Παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE