Σεισμός 7 βαθμών σημειώθηκε στα βορειοανατολικά της Ταϊβάν

Σεισμός 7 βαθμών σημειώθηκε στα βορειοανατολικά της Ταϊβάν

Σεισμός 7 βαθμών σημειώθηκε σήμερα περίπου 32 χιλιόμετρα στα ανοιχτά της παραθαλάσσιας πόλης της βορειοανατολικής Ταϊβάν, της Γιλάν, όπως ανακοίνωσε ο μετεωρολογικός οργανισμός της νήσου.

Από τη δόνηση σείστηκαν κτίρια στην πρωτεύουσα Ταϊπέι, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 73 χιλιόμετρα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εκτίμηση των ζημιών.

Η Ταϊβάν βρίσκεται κοντά στην ένωση δύο τεκτονικών πλακών και είναι επιρρεπής σε σεισμούς.

Το 2016 σκοτώθηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι από σεισμό που σημειώθηκε στη νότια Ταϊβάν, ενώ το 1999 σεισμός 7,3 βαθμών προκάλεσε τον θάνατο περισσότερων από 2.000 ανθρώπων στη νήσο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του πιλότου F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» : «Μια λέξη αλλάζει την ιστορία, για τους Έλληνες είναι το «Όχι» - Φωτογραφία

Το μήνυμα του πιλότου F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» : «Μια λέξη αλλάζει την ιστορία, για τους Έλληνες είναι το «Όχι» - Φωτογραφία

Ο Επισμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος με περισσότερες από 1.500 ώρες σε μαχητικά F-16 είναι αυτός που έχει αναλάβει την πραγματοποίηση της επίδειξης του «ΖΕΥΣ» την 28η Οκτωμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE