Τέσσερις συλλήψεις και πάνω από 750 έλεγχοι - Καταγγελίες για μεθυσμένους οδηγούς και υποστατικά χωρίς άδεια

Τέσσερις συλλήψεις και πάνω από 750 έλεγχοι - Καταγγελίες για μεθυσμένους οδηγούς και υποστατικά χωρίς άδεια

Συνεχίζονται οι δράσεις της Αστυνομίας για πάταξη της εγκληματικότητας.

Η Αστυνομία εντείνει και συνεχίζει τις στοχευμένες επιχειρήσεις, εστιάζοντας στην πάταξη της εγκληματικότητας, στην προστασία των πολιτών και στη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, με ισχυρή παρουσία, ιδιαίτερα κατά τις νυκτερινές ώρες, σε καίρια σημεία σε όλες τις πόλεις. 

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων, χθες βράδυ, διενεργήθηκαν πέραν των 760 ελέγχων από τους οποίους προέκυψαν τέσσερις συλλήψεις. Καταγγέλθηκαν επίσης, υπεύθυνοι υποστατικών για παραβάσεις που αφορούσαν τη λειτουργία υποστατικών, καθώς και οδηγοί για διάφορες τροχαίες παραβάσεις. 

Συγκεκριμένα, δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στη βάση ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον τους, ένα πρόσωπο που εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας χωρίς άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, ενώ η τέταρτη σύλληψη αφορούσε μη παροχή δείγματος για έλεγχο αλκοόλης. 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ελέγχθηκαν 53 υποστατικά και προέκυψαν 17 καταγγελίες που αφορούσαν λειτουργία υποστατικού χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή, πώληση οινοπνευματωδών ποτών και χρήση μεγαφώνων χωρίς άδεια, κάπνισμα και είσοδο ανήλικου σε υποστατικό. 

Από τους 767 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας, προέκυψαν επίσης 157 τροχαίες καταγγελίες, από τις οποίες οι 25 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. 

Οι επιχειρήσεις αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύ, διαρκές και ενισχυόμενο προληπτικό σχέδιο της Αστυνομίας, με αυξημένη αστυνομική παρουσία, στοχευμένους ελέγχους και άμεση επιχειρησιακή δράση σε όλες τις επαρχίες, με στόχο την πρόληψη του εγκλήματος και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE