ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Νομίζαμε ότι γίνεται πόλεμος» Βολές της ΕΦ προκάλεσαν αναστάτωση σε κατοίκους περιοχής στα Λάρνακα! «Έτρεμε η γη»

«Νομίζαμε ότι γίνεται πόλεμος» Βολές της ΕΦ προκάλεσαν αναστάτωση σε κατοίκους περιοχής στα Λάρνακα! «Έτρεμε η γη»

Ανησυχία και αγανάκτηση προκάλεσαν για άλλη μια φορά βολές πυροβόλων της Εθνικής Φρουράς. Αναγνώστες του ThemaOnline επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας και μας ανέφεραν πως η κατάσταση παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τους δεν λέει να διορθωθεί.

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν οι βολές που γίνονταν σε θαλάσσια περιοχή, ήταν ορατές από τα υποστατικά τους, ενώ και η γη έτρεμε όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο κ. Αντρέας Κυπριανού ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας στην περιοχή «Φάρος» της κοινότητας Περβολιών.

«Την ώρα που γίνονταν οι βολές έτρεμε η γή, με αποτέλεσμα κάτοικοι αλλά και πελάτες των παραθαλάσσιων υποστατικών να θορυβηθούν και να ρωτούν τι συμβαίνει στην περιοχή» ήταν τα λόγια του κ. Κυπριανού ο οποίος ισχυρίζεται ότι παρά τα διαβήματα που έχει κάνει ο ίδιος αλλά και ομάδα πολιτών δεν έχει διορθωθεί η κατάσταση.

Η απάντηση του ΓΕΕΦ

Σύμφωνα με το ΓΕΕΦ όντως είχε γίνει σήμερα προγραμματισμένες βολές πυροβολικούς στην συγκεκριμένη περιοχή, αφού προηγούμενων έγιναν οι προβλεπόμενες ανακοινώσεις στους επηρεαζόμενους Δήμους και στον τύπο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Περδίκης, Βουλευτής των Οικολόγων, σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα μας δήλωσε ότι όντως έχει ενημερωθεί για το πιο πάνω πρόβλημα και το κίνημα έχει προβεί και στο παρελθόν σε καταγγελία στο ΥΠΑΜ.

Τα υποστατικά ήταν γεμάτα απο κόσμο, τουρίστες και ντόπιους

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top