Τους τα χάλασε η Αστυνομία με το χριστουγεννιάτικο χαρτάκι…

Τους τα χάλασε η Αστυνομία με το χριστουγεννιάτικο χαρτάκι…

Επιχειρήσεις σε Λεμεσό και Αγία Νάπα για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου


Έρευνα διενήργησαν χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού σε υποστατικό, όπου εντόπισαν έξι πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη σκηνή εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 104 τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των 77 ευρώ, ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα που διέπραξαν.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, χθες βράδυ, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για τους οποίους υπάρχουν εύλογες υποψίες ότι μετατρέπονται και χρησιμοποιούνται ως μηχανές τυχερού παιχνιδιού.

Παράλληλα, έγινε και μία καταγγελία για κάπνισμα σε κλειστό χώρο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.