Πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο: Δύο οι δράστες που άνοιξαν πυρ - Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα - Πώς έγινε το περιστατικό

Πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο: Δύο οι δράστες που άνοιξαν πυρ - Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα - Πώς έγινε το περιστατικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με επεισόδιο ρίψης πυροβολισμών εναντίον ξενοδοχειακού συγκροτήματος ξένων συμφερόντων χθες το απόγευμα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα.

Δύο άτομα που επέβαιναν μοτοσικλέτα πυροβόλησαν απανωτά εναντίον του κτιρίου προκαλώντας αναστάτωση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού και είναι ξένων συμφερόντων. Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες και εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε οι πυροβολισμοί έπληξαν την πρόσοψη του ξενοδοχείου.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη από την αστυνομία ο αριθμός των πυροβολισμών και τι όπλο έχουν χρησιμοποιήσει οι δράστες, των οποίων τα κίνητρα παραμένουν επίσης άγνωστα.

Οι ανακριτές αξιολογούν εικόνες κλειστών κυκλωμάτων του ξενοδοχείου και άλλων υποστατικών της περιοχής και λαμβάνουν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE