Υπάρχει ακόμη χιόνι στο Τρόοδος; Χθες βράδυ η πιο ψυχρή νύχτα του χειμώνα – Δείτε live εικόνα

Υπάρχει ακόμη χιόνι στο Τρόοδος; Χθες βράδυ η πιο ψυχρή νύχτα του χειμώνα – Δείτε live εικόνα

Όσοι επέκτειναν τις διακοπές τους και μετά την αργία της Πρωτοχρονιάς κάνουν σκέψεις να μεταβούν στο Τρόοδος για να δουν έστω λίγο χιόνι από τις προηγούμενες μέρες.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o μετεωρολόγος του kitasweather, Έρικ Κίτας, ανέφερε πως δεν υπάρχει πλέον χιόνι και ούτε αναμένεται να πέσει τις επόμενες μέρες.

Δείτε live εικόνα από την κάμερα του kitasweather στο Τρόοδος εδώ.

Παρόλα αυτά μπορείτε πάλι να νιώσετε τον χειμώνα αφού θα κάνει πολύ κρύο.

Σύμφωνα με το kitasweather, στους -6.0°C υποχώρησε ο υδράργυρος χθες βράδυ στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους και συγκεκριμένα στο Χρώμιο (λίγο κάτω από τη Χιονίστρα, σε υψόμετρο γύρω στα 1820 μέτρα), η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής για το φετινό χειμώνα. Η σημερινή ημέρα επίσης αναμένεται να είναι η ψυχρότερη του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής με θερμοκρασίες κάτω της κανονικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE