Η Carlsberg 0.0% θα δροσίσει τον Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιο Λευκωσίας

Η Carlsberg 0.0% θα δροσίσει τον Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιο Λευκωσίας

Η Carlsberg 0.0% θα βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων του Τράπεζα Κύπρου Μαραθωνίου Λευκωσίας, προσφέροντας στιγμές δροσιάς και αναζωογόνησης στη ζώνη τερματισμού της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026.

Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, οι δρομείς θα μπορούν να απολαύσουν μια δροσιστική Carlsberg 0.0%, την μπίρα χωρίς αλκοόλ που παράγεται στην Κύπρο. Κάθε μπουκάλι περιέχει λιγότερες από 50 θερμίδες, με βασικό συστατικό το νερό σε ποσοστό περίπου 93%, ενώ περιλαμβάνει και φυσικά συστατικά όπως 100% βύνη κριθαριού, φυσικές αρωματικές ύλες, λυκίσκο και αρώματα λυκίσκου.

Η Carlsberg χωρίς αλκοόλ παράγεται στην Κύπρο από το ζυθοποιείο «Φώτος Φωτιάδης», ακολουθώντας διαδικασία αφαίρεσης αλκοόλ μετά τη ζύμωση, ώστε να διατηρείται ο χαρακτήρας της.

Ραντεβού στον τερματισμό του Τράπεζα Κύπρου Μαραθωνίου Λευκωσίας, για να γιορτάσουμε μαζί κάθε προσπάθεια και κάθε επίτευγμα, με Carlsberg 0.0%.

Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιος Λευκωσίας - The Capital Race

Το πρόγραμμα ξεκινά με τη διαδρομή του Τράπεζα Κύπρου Μαραθωνίου Λευκωσίας 42 χλμ., τον Ημιμαραθώνιο 21 χλμ. by Stoiximan και τον Petrolina 10 χλμ. Δρόμο Ενέργειας. Ακολουθεί ο Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. και ο Cablenet Εταιρικός Αγώνας 5 χλμ., ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το JOEY Kids Race 1 χλμ. για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://nicosiamarathon.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE