Τροχαίο στην Πάφο: Όχημα παρέσυρε δύο πεζούς - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τροχαίο στην Πάφο: Όχημα παρέσυρε δύο πεζούς - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο πεζών. 

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 15:00, όταν οι δύο τραυματίες κατέβηκαν από λεωφορείο και στην προσπάθειά τους να περάσουν απέναντι τον δρόμο, βρέθηκαν στην πορεία οχήματος που κινούνταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, ενώ ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου για ιατρική αξιολόγηση.

Η κατάσταση της υγείας τους παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE