Κατερίνα Καινούργιου: Το ταξίδι στο Λονδίνο και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Το ταξίδι στο Λονδίνο και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο έκαναν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής την περίοδο των εορτών.

Η παρουσιάστρια πόζαρε μόνη της, αλλά και με τον σύντροφό της στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και απαθανάτισε διάφορα σημεία της πόλης, δημοσιεύοντας στη συνέχεια μερικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE