Πυρκαγιά στη Πάφο: Διασώθηκε από γείτονες η 59χρονη - Εκτεταμένες ζημιές στην οικία

Πυρκαγιά στη Πάφο: Διασώθηκε από γείτονες η 59χρονη - Εκτεταμένες ζημιές στην οικία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 49 περιστατικά, 24 πυρκαγιές και 25 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 21:58 ανταπόκριση για πυρκαγιά σε ισόγειο οικία, κατασκευασμένη με πέτρα σε συνδυασμό με τούβλα, και οροφή από τσίγκους στη Κοινότητα Παλιά Πενταλιά, Επαρχίας Πάφου με 2 στελεχωμένα Πυροσβεστικά Οχήματα.

Από την πυρκαγιά η οικία έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση από τα μέλη μας Αναπνευστικών Συσκευών και σωλήνων νερού. Πληροφορία που λήφθηκε ανάφερε για άτομο (γυναίκα) εντός της οικίας όπου και διασώθηκε από γείτονες της, πριν την άφιξη της Π.Υ.

Με την άφιξη μας παραλήφθηκε για Ά Βοήθειες από το πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων λόγω εισπνοής καπνού και μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE