Φρίκη: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του και άφησε έγκυο τη μία, την καταγγελία έκανε ο αδερφός τους

Φρίκη: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του και άφησε έγκυο τη μία, την καταγγελία έκανε ο αδερφός τους

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης δύο κοριτσιών από χωριό της Μεσσαράς από τον ίδιο τους τον πατέρα, που φέρεται να άφησε έγκυο τη μία εξ αυτών, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης.

Σύμφωνα με το patris, η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη. Ο αδερφός των κοριτσιών, που μένει στο Λασίθι, πήγε με τις δύο αδερφές του, 15 και 22 ετών, στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλαν ότι ο πατέρας τους τις κακοποιούσε και τις βίαζε.

Με βάση την καταγγελία που ερευνούν οι αρχές, η 22χρονη φέρεται να έμεινε έγκυος μετά από βιασμό. Το παιδί που γεννήθηκε φέρεται να δόθηκε για υιοθεσία.

Ο πατέρας κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, ενδοοικογενειακές σωματικές βλάβες και απειλές, ενώ σε βάρος της μητέρας έχουν σχηματιστεί κατηγορίες για ενδοοικογενειακές απειλές και σωματικές βλάβες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE