Ακόμα ένα άτομο «συνελήφθη» για επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα κατεχόμενα

Ακόμα ένα άτομο «συνελήφθη» για επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα κατεχόμενα

Η «αστυνομία» συνέλαβε ακόμα ένα άτομο ως ύποπτο για την ένοπλη επίθεση κατά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην κατεχόμενη Λευκωσία μετά και από την κατάθεση του 17χρονου, που ήδη τελεί υπό κράτηση ενώ «δικαστήριο» διέταξε την 7ημερη κράτησής τους.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο 17χρονος κατονόμασε άντρα ως τον ηθικό αυτουργό της επίθεσης, ο οποίος και «συνελήφθη» ενώ και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυροβολισμό σε κατοικημένη περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίθεση τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Σε μαρτυρία στο «δικαστήριο» οι «ανακριτές» αναφέρθηκαν σε πλάνα σε κάμερες ασφαλείας όπου φαίνονται και οι δύο ύποπτοι, ζητώντας την κράτησή τους για 7 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση των πλάνων και του μαρτυρικού υλικού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE