Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αννίτα Δημητρίου: Έντονη κριτική στην Κυβέρνηση - «Υπάρχει θυμός, μα κυρίως απογοήτευση» για το επίμαχο βίντεο με τις μίζες
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ALPHA Κύπρου και του Χριστόφορου Νέστορος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το περιεχόμενο φέρεται να έχει υποστεί επεξεργασία με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης και την πρόκληση πολιτικής ζημιάς στη χώρα, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονική συγκυρία λόγω της Προεδρίας της ΕΕ.
Το υλικό και ο λογαριασμός από τον οποίο δημοσιεύτηκε εξετάζονται από την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ η έρευνα επεκτείνεται και εκτός Κύπρου με τη συνδρομή διεθνών οργανισμών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο Αρχηγείο της Αστυνομίας μετέβη ο Λακκοτρύπης – Καταθέτει στοιχεία για το βίντεο και τους μαϊμού επενδυτές
Παράλληλα, η ΚΥΠ παρέδωσε στο Προεδρικό τα πρώτα ευρήματα για την προέλευση της διαρροής και τα πιθανά κίνητρα, ενισχύοντας το σενάριο υβριδικής παρέμβασης με στόχο την αποσταθεροποίηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




