Άνοιξε νέο κατάστημα «Γρηγόρης» – Κερνά καφέ τους επισκέπτες - Δείτε πού - Φωτογραφία

Άνοιξε νέο κατάστημα «Γρηγόρης» – Κερνά καφέ τους επισκέπτες - Δείτε πού - Φωτογραφία

Ένα νέο σημείο για τους λάτρεις του καφέ άνοιξε τις πόρτες του στο Κίτι, καθώς η γνωστή αλυσίδα Γρηγόρης εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Με αφορμή το άνοιγμα, το κατάστημα υποδέχεται το κοινό με μια ευχάριστη προσφορά, προσφέροντας δωρεάν καφέ την πρώτη μέρα των εγκαινίων και σήμερα σε όσους το επισκεφθούν. Οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ και να γνωρίσουν από κοντά τον νέο χώρο.

Το νέο «Γρηγόρης» βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ55, στο Κίτι, εμπλουτίζοντας τις επιλογές καφέ και γρήγορου ποιοτικού φαγητού στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE