Έγινε «ροζ» η λίμνη Παραλιμνίου – Γέμισε με φλαμίνγκο – Μαγικές εικόνες

Έγινε «ροζ» η λίμνη Παραλιμνίου – Γέμισε με φλαμίνγκο – Μαγικές εικόνες

Η λίμνη Παραλιμνίου συναντάται ανατολικά της Κύπρου στην επαρχία Αμμοχώστου. Αποτελεί σημαντικό υδροβιότοπο με σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας του νησιού και βρίσκεται μεταξύ των χωριών Δερύνεια, Σωτήρα Αμμοχώστου και Παραλίμνι.

Φαίνεται πως την λατρεύουν και τα φλαμίνγκο, αφού παρόλο τη μικρή ποσότητα νερού που υπάρχει όπως φαίνεται σε πρόσφατες φωτογραφίες, αυτά γέμισαν τη λίμνη.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιευθήκαν σήμερα και χθες στη σελίδα Paralimni Lake Photography στο facebook.

Φωτογραφίες από τον Αντώνη Κοσμά

Φωτογραφίες από τον Deyan Kichukov

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE