Άλλοι για έγγραφα και άλλοι για… ναρκωτικά – Κρυμμένα σε χρηματοκιβώτιο τα είχε 24χρονος - Τι εντόπισε η ΥΚΑΝ

Άλλοι για έγγραφα και άλλοι για… ναρκωτικά – Κρυμμένα σε χρηματοκιβώτιο τα είχε 24χρονος - Τι εντόπισε η ΥΚΑΝ

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), διενήργησαν χθες έρευνα στην οικία 24χρονου στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, εντόπισαν μέσα σε χρηματοκιβώτιο, τρία νάιλον σακουλάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,2 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ κατά την έρευνα εντοπίστηκε επίσης και το χρηματικό ποσό των 1875 ευρώ, για το οποίο θα διενεργηθούν εξετάσεις, εάν σχετίζεται με την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκια Λάρνακας και Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE