K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται είπε και η αποχώρησή της από όλους τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι ο Φορέας λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και νόμιμες διαδικασίες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει ενισχύσει σημαντικά την στήριξη προς φοιτητές. Υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει γνωμοδότηση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για το ζήτημα της δημοσιοποίησης των στοιχείων των εισφορών, ανέφερε ότι σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Διαχειριστική Επιτροπή του Φορέα, ενώ θα γίνει και η επίσημη τοποθέτηση τής μέχρι χθες Προέδρου του.

Κάνοντας λόγο για ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα, ο κύριος Λετυμπιώτης ανέφερε ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, ούτε μεταφοράς των πόρων του σε άλλους οργανισμούς, όπως το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE