Συναγερμός στις Αρχές: Έπεσαν πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Συναγερμός στις Αρχές: Έπεσαν πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Λεμεσό μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν εναντίον κομμωτηρίου στην παραλιακή περιοχή της πόλης, στην οδό Γεωργίου Α΄.

Το υποστατικό ανήκει σε γυναίκα από την Ουκρανία, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, άγνωστο πρόσωπο ή πρόσωπα πυροβόλησαν την πρόσοψή του με πιστόλι.

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και διεξάγει εξετάσεις, με τα αίτια του περιστατικού να διερευνώνται.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, σήμερα το πρωί έγιναν αντιληπτοί πυροβολισμοί σε υποστατικό στη Γερμασόγεια (κομμωτήριο). Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE