Καταγγελία για κακοποίηση χελώνας: Την εντόπισαν νεκρή σε χώρο εργασίας – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα

Καταγγελία για κακοποίηση χελώνας: Την εντόπισαν νεκρή σε χώρο εργασίας – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα

Υπόθεση που αφορά στην νομοθεσία για την προστασία και ευημερία των ζώων, διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό νεκρής χελώνας στην Πάφο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία για τα Ζώα, με τις συνθήκες και αίτια θανάτου της χελώνας να διερευνώνται.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία που δέχθηκε η Αστυνομία γύρω στη 1.30 το μεσημέρι χθες Δευτέρα [12/01], για κακοποίηση χελώνας σε παραλιακή περιοχή στην επαρχία Πάφου, από αριθμό προσώπων.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή για εξετάσεις. Από τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, προέκυψαν στοιχεία για την ταυτότητα των εν λόγω προσώπων.

Αυτοί εντοπίστηκαν στον χώρο εργασίας τους, όπου και εντοπίστηκε και η νεκρή χελώνα, που παραλήφθηκε από την Αστυνομία, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.