Θανατηφόρο στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 32χρονου Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 32χρονου Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Στυλιανού Γένη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών, μετά από τροχαίο ατύχημα σε αγροτικό δρόμο μεταξύ των χωριών Πενταλιά και Αμαργετή, όταν το όχημά του έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του άτυχου νέου προήλθε από πολλαπλές κακώσεις, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Η τροχαία Πάφου συνεχιζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE