Έστησαν ενέδρα σε διανομέα φαγητού στην Λεμεσό: Χειροπέδες σε 25χρονη

Έστησαν ενέδρα σε διανομέα φαγητού στην Λεμεσό: Χειροπέδες σε 25χρονη

Στη σύλληψη μίας 25χρονης γυναίκας προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε σε βάρος διανομέα φαγητού στη Λεμεσό.

Η σύλληψη έγινε βάσει δικαστικού εντάλματος και αφορά καταγγελία 24χρονου διανομέα, σύμφωνα με την οποία το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου 2026, κατά την παράδοση παραγγελίας φαγητού στην περιοχή της Ερήμης, ένα πρόσωπο του έκανε σήμα να σταματήσει.

Όπως καταγγέλλεται, το άτομο αυτό τον έσπρωξε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, ενώ ταυτόχρονα τον προσέγγισαν ακόμη τέσσερα πρόσωπα, τα οποία παρέλαβαν την παραγγελία φαγητού. Ακολούθως, και τα πέντε άτομα τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE