Δικηγόροι Πρώτης Κυρίας: Ζητούν διαγραφή και τερματισμό αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Νικολέττα Τσικκίνη

Δικηγόροι Πρώτης Κυρίας: Ζητούν διαγραφή και τερματισμό αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Νικολέττα Τσικκίνη

Προδικαστικό πρωτόκολλο για διαγραφή και τερματισμό αναρτήσεων σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με την πελάτιδά του Φιλίππα Καρσερά, απέστειλε το δικηγορικό γραφείο Α. & Α. Κ. Αιμιλιανίδης, Κ Κατσαρός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Νικολέττα Τσικίνη.

Σε ανακοίνωσή του δικηγορικού γραφείου αναφέρεται ότι κατ' εντολη της κ. Καρσερά, απέστειλε «προδικαστικό πρωτόκολλο, σύμφωνα με τους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας, προς τη Νικολέττα Τσικκίνη, αναφορικά με δημοσιεύσεις της σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, διαφόρων ημερομηνιών, οι οποίες κρίνονται ανυπόστατες, επιζήμιες και δυσφημιστικές, υπερβαίνοντας κάθε όριο ανεκτής δημόσιας τοποθέτησης, εις βάρος της κ. Καρσερά και δεν θεωρείται ότι κατοχυρώνονται από το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης δυνάμει της νομολογίας».

«Με το πρωτόκολλο ζητείται ο άμεσος τερματισμός παρόμοιων αναρτήσεων και διαγραφή όσων ήδη έγιναν, ώστε να μην ληφθούν περαιτέρω νομικά μέτρα», προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE