Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε καθηγήτρια – «Καμία δικαιολογία για τη βία»

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε καθηγήτρια – «Καμία δικαιολογία για τη βία»

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτή τη φορά στην Λάρνακαα, όταν μαθητής Γυμνασίου επιτέθηκε σε καθηγήτρια, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma, «Μεσημέρι και Κάτι», ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοΐζος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι «η διαδικασία έχει πάρει την πορεία της και θα γίνει ό,τι προβλέπεται από τους κανονισμούς. Δεν θα εξετάσουμε καν εάν είχε δίκαιο ή άδικο να αντιδράσει· αντίδραση δεν είναι να χειροδικήσεις σε οποιονδήποτε, πόσω μάλλον σε εκπαιδευτικό».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «φτάσαμε στο σημείο να ασκηθεί βία. Έχω επικοινωνήσει σήμερα με τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ μεταφέροντάς του τη συμπάθειά μας». Καταδίκασε την ίδια ώρα οποιαδήποτε μορφή βίας. «Όποιο παράπονο και να έχει κάποιος μαθητής ή γονέας, μπορούν να κάνουν καταγγελία, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν χειροδικούν κατά του εκπαιδευτικού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE