Θάνατος 36χρονου Γεώργιου: Συγκινεί το αντίο του εκπρόσωπου του ΥΠΑΜ στον νεαρό Αστυφύλακα - «Η χαρά σου απερίγραπτη...»

Θάνατος 36χρονου Γεώργιου: Συγκινεί το αντίο του εκπρόσωπου του ΥΠΑΜ στον νεαρό Αστυφύλακα - «Η χαρά σου απερίγραπτη...»

Συγκινητικό μήνυμα εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, κ. Χρήστος Πιερής, για τον αδόκητο θάνατο του Αστυφύλακα 439 Γεώργιου Ιάσων Φαίδωνος, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 36 ετών.

Σε ανάρτηση του, ο κ. Πιερής αναφέρθηκε στη μακρόχρονη πορεία και την προσφορά του εκλιπόντος, σημειώνοντας ότι από νεαρή ηλικία διακρινόταν για την προθυμία και το αίσθημα καθήκοντος, τόσο κατά τη συμμετοχή του στο προσκοπικό κίνημα όσο και κατά τη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη μετάβασή του από την εφεδρεία της Στρατονομίας στην Αστυνομία, γεγονός που αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στη ζωή του.

Ο κ. Πιερής εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενος κουράγιο και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE