Καρναβάλι Λεμεσού: Από τους Μαριάτσι στα Pokémon και την Ballerina Cappuccina - Δείτε τις πρώτες στολές

Καρναβάλι Λεμεσού: Από τους Μαριάτσι στα Pokémon και την Ballerina Cappuccina - Δείτε τις πρώτες στολές

Αφήσαμε πίσω μας τον Άγιο Βασίλη και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και μπήκαμε ήδη σε ρυθμούς «Que te la pongo».

Ειδικά στη Λεμεσό, το κέντρο του καρναβαλιού στην Κύπρο, οι αιτήσεις για ομάδες έληξαν στις 12 Δεκεμβρίου και ήδη άρχισαν να ανακοινώνονται οι στολές τους.

Γεμάτες χρώματα και εμπνευσμένες από την επικαιρότητα, καρτούν, αλλά και social media trends.

Πάντως, οι περισσότερες ομάδες δεν αναφέρουν στην περιγραφή της ανάρτησής τους το κόστος της στολής αλλά παραπέμπουν σε τηλεφωνική επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε τις πρώτες στολές που ανακοινώθηκαν στο Instagram του Λεμεσιανού Καρναβαλιού

WILD WEST

Los Mariachi

PikaBoom️

TOKYO BOOM

Ballerina Cappucina and Friends

POCAHONTAS

El Matador

Formula 1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE