Απόπειρα φόνου: Άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τον νυν σύντροφο της πρώην του - Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας το θύμα

Απόπειρα φόνου: Άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τον νυν σύντροφο της πρώην του - Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας το θύμα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το θύμα της απόπειρας φόνου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Τερσεφάνου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Aπόπειρα φόνου τα ξημερώματα - Κρίσιμα 34χρονος που δέχθηκε επίθεση από μαχαίρι

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 07:00 το πρωί διαπράχθηκε απόπειρα φόνου στην Τερσεφάνου, με θύμα 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 40χρονο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της απόπειρας φόνου είναι ο πρώην σύζυγος της νυν συμβίας του 34χρονου θύματος και πίσω από την απόπειρα φόνου φαίνεται να κρύβονται προσωπικές αντιζηλίες. 

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από τις Αρχές. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE