Πώς ένας Κύπριος έχασε 850 χιλιάδες ευρώ - Κατήγγειλε απάτη στην Αστυνομία

Πώς ένας Κύπριος έχασε 850 χιλιάδες ευρώ - Κατήγγειλε απάτη στην Αστυνομία

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 63χρονο, ότι μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου 2023 – Δεκεμβρίου 2025, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά, πέραν των 850 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστα πρόσωπα, τα οποία του συστήθηκαν μέσω διαδικτύου, ως εκπρόσωποι επενδυτικών εταιρειών και τον έπεισαν να προβεί σε επανειλημμένες μεταφορές κρυπτονομισμάτων, τραπεζικών εμβασμάτων, καθώς και σε αγορές κρυπτονομισμάτων.

Ο 63χρονος αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα διέκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.