Δύο συλλήψεις μετά τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό: Επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς - Έγινε χρήση του «Αίαντα»

Δύο συλλήψεις μετά τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό: Επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς - Έγινε χρήση του «Αίαντα»

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, μετά την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με προκαταρκτική ενημέρωση, πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 25 και 23 ετών, οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Ο 25χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης, ενώ ο 23χρονος για επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο σημειώθηκε ένταση μεταξύ μερίδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, οπαδοί φέρονται να επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον μελών της Αστυνομικής Δύναμης.

Για την αποκατάσταση της τάξης, η Αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών ουσιών, καθώς και του οχήματος εκτόξευσης νερού «Αίαντας», με στόχο τη διάλυση του πλήθους.

Ακολούθως, οι Αρχές προχώρησαν στις δύο συλλήψεις, ενώ οι έρευνες για τα επεισόδια συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE