Διάρρηξη-μυστήριο στο Παραλίμνι: «Έκαναν φτερά» €100.000 από οικία – Κανένα ίχνος από τους δράστες

Διάρρηξη-μυστήριο στο Παραλίμνι: «Έκαναν φτερά» €100.000 από οικία – Κανένα ίχνος από τους δράστες

Διάρρηξη σημειώθηκε σε οικία στην περιοχή Παραλιμνίου, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 17 και 18 Ιανουαρίου, ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν από την κατοικία τους. Οι ιδιοκτήτες είναι Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που βρίσκονται ενώπιον της Αστυνομίας, από την κατοικία δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στις κύριες εισόδους, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ενδεχομένως να εξασφάλισαν πρόσβαση μέσω του γκαράζ της οικίας. Οι ακριβείς συνθήκες εισόδου διερευνώνται στο πλαίσιο των ερευνών.

Κατά την απουσία των ιδιοκτητών, άγνωστοι δράστες φέρονται να εισήλθαν ανενόχλητοι στον χώρο και να αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ. Η κλοπή έγινε αντιληπτή μετά την επιστροφή των ιδιοκτητών, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια, ενώ παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες και πρόσωπα του περιβάλλοντός τους. Οι έρευνες επικεντρώνονται τόσο στον τρόπο εισόδου όσο και στη διακίνηση του μεγάλου χρηματικού ποσού που φυλασσόταν στην οικία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE