Μυστήριο με εκατοντάδες κουτάκια καφέ που ξεβράστηκαν στις ακτές της Φλόριντα

Μυστήριο με εκατοντάδες κουτάκια καφέ που ξεβράστηκαν στις ακτές της Φλόριντα

Coffee time! Τι γυρεύουν εκατοντάδες κουτιά καφέ σε παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ; Κι όμως, τέτοια προϊόντα που θα έπρεπε να βρίσκονται τουλάχιστον στα ράφια καταστημάτων και κατοικιών, ξεβράστηκαν την Τρίτη στην παραλία Indialantic.

Τα κίτρινα δοχεία καφέ Café Bustelo κάλυπταν την παραλία «όσο το μάτι μπορούσε να δει, ακόμα και με κιάλια», όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής Laurie Cus. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο από τότε που μετακόμισα εδώ, και μένω στην περιοχή τα τελευταία 10 χρόνια», είπε ο Cus στο ABC News. «Ξύπνησα και είδα όλα αυτά τα κίτρινα πράγματα που ήταν εκατοντάδες…», συνέχισε.

Φυσικά τα κουτάκια εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν από τους ντόπιους, ενώ μέρος του φορτίου δόθηκε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν και δεν έχει διευκρινιστεί η προέλευση αυτών των κίτρινων δοχείων, εικάζεται ότι ήταν εμπόρευμα από φορτηγίδα που έπεσε στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE