«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Τα κίτρινα δοχεία καφέ Café Bustelo κάλυπταν την παραλία «όσο το μάτι μπορούσε να δει, ακόμα και με κιάλια», όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής Laurie Cus. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο από τότε που μετακόμισα εδώ, και μένω στην περιοχή τα τελευταία 10 χρόνια», είπε ο Cus στο ABC News. «Ξύπνησα και είδα όλα αυτά τα κίτρινα πράγματα που ήταν εκατοντάδες…», συνέχισε.
Φυσικά τα κουτάκια εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν από τους ντόπιους, ενώ μέρος του φορτίου δόθηκε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν και δεν έχει διευκρινιστεί η προέλευση αυτών των κίτρινων δοχείων, εικάζεται ότι ήταν εμπόρευμα από φορτηγίδα που έπεσε στη θάλασσα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις