Προσοχή: Καταζητούνται 8 πρόσωπα για τους πυροβολισμούς στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφίες

Προσοχή: Καταζητούνται 8 πρόσωπα για τους πυροβολισμούς στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφίες

Καταζητούνται τα πιο κάτω πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη συμπλοκή και ρίψη πυροβολισμών, που διαπράχθηκαν στις 17 Ιανουαρίου, 2026, στη Λάρνακα.

Allam J.J Abualsoud, 26 ετών, από Παλαιστίνη
Mohammad N.N Almadi, 25 ετών, από Παλαιστίνη
Anas A.S Alabit, 25 ετών, από Παλαιστίνη
Wesam Y.J. Joha, 31 ετών, από Παλαιστίνη
Abulweimer Ahmed N.A, 35 ετών, από Παλαιστίνη
Kareem Mohammad Abdul Kareem Azzazi, 19 ετών, από Ιορδανία
Ahmad Mohammad Abdul Kareem Azzazi, 26 ετών, από Ιορδανία
Yazan Mohammad Abdul Kareem Azzazi, 25 ετών, από Ιορδανία

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση αφορά στη διάπραξη των αδικημάτων 1. Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, 3. Παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, 4. Παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, 5. Εκβίαση, 6. Απαίτηση περιουσίας με απειλές, 7. Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, 8. Συμμετοχή και αποδοχή διάπραξης αδικημάτων, 9. Επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 10. Απειλή, 11. Κατοχή επιθετικού οργάνου, 12. Μαχαιροφορία, 13. Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.