Οδηγοί ταξί: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω, εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο διαλόγου»

Οδηγοί ταξί: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω, εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο διαλόγου»

Σε 24ωρη απεργία κατέρχεται η Παγκύπρια Συντεχνία Αστικών Ταξί ΠΟΑΤ, από τις 6.00 πμ, με τους οδηγούς ταξί στο αεροδρόμιο Λάρνακας να έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί στο πάρκινγκ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας (ΠΟΑΤ) Κωνσταντίνος Μαγδαλινίδης ανέφερε πως μετά την τετράωρη στάση εργασίας, την περασμένη εβδομάδα εξαντλήθηκε «κάθε περιθώριο διαλόγου».

«Δυστυχώς, δεν υπήρξε ανταπόκριση ούτε στο αυτονόητο αίτημά μας, που αφορά τη νομιμότητα» είπε ο κ. Μαγδαλινίδη, ενώ ανέφερε πως με τη σημερινή 24ωρη στάση εργασίας «σηματοδοτείται η αρχή των κινητοποιήσεών μας».

«Προχωρούμε σε 24ωρη απεργία, η οποία έχει πλέον παγκύπριες διαστάσεις» συμπλήρωσε, για να προσθέσει πως «δεν κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω».

«Διεκδικούμε αποκλειστικά νομιμότητα και δικαιοσύνη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.