Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

• «Μέτωπο» για τη Γροιλανδία: Ευρωπαίοι αξιωματούχοι σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν το φόρουμ για διπλωματική παρέμβαση με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης γύρω από τη Γροιλανδία, η οποία έχει προκαλέσει ανησυχία στην Ευρώπη κα ενδέχεται να απειλήσει πλέον και τη συνοχή του ΝΑΤΟ.
• «Συμβούλιο Ειρήνης»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι το «Συμβούλιο Ειρήνης» που προτείνει, με αποστολή την ανοικοδόμηση της Γάζας, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ, τον οποίο κατηγόρησε ως αναποτελεσματικό στην αποτροπή πολέμων. Σύμφωνα με προσχέδιο καταστατικού, ο ίδιος θα μπορούσε να είναι πρόεδρος του οργάνου επ’ αόριστον.
• Ακυρώθηκε η συνάντηση με Μερτς: Η συνάντηση Τραμπ - Μερτς στο Νταβός ακυρώθηκε λόγω της καθυστέρησης της πτήσης του Αμερικανού προέδρου.
Είναι υπέροχο να βρίσκομαι ξανά στο όμορφο Νταβός της Ελβετίας και να απευθύνομαι σε τόσους πολλούς σεβαστούς ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου — τόσους πολλούς φίλους, μερικούς εχθρούς, τόνισε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Τραμπ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι επιδιώκει άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας.
«Έχω κάνει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο Πρόεδρο για να υπάρξει και να συνεχίσει να υπάρχει ΝΑΤΟ. Χωρίς εμένα και όσα έκανα το 2019 δεν θα είχατε ΝΑΤΟ» είπε ο Τραμπ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




