Έτρεχε η Πυροσβεστική – Μέρα πυρκαγιών σε οικίες στη Λευκωσία και στη Λεμεσό - Από πού ξεκίνησαν

Έτρεχε η Πυροσβεστική – Μέρα πυρκαγιών σε οικίες στη Λευκωσία και στη Λεμεσό - Από πού ξεκίνησαν

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 43 περιστατικά, 25 πυρκαγιές και 18 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 17:15 χθες Τετάρτη υπήρξε ανταπόκριση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Έγκωμη.

Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές στην κουζίνα του διαμερίσματος ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρου του διαμερίσματος και η ηλεκτρική εγκατάσταση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλιχτήρων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Ανταποκρίθηκαν: 2 Πυροσβεστικά οχήματα.

Αιτία: Ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε μικρή αποθήκη με περιεχόμενο

Φωτιά σε μικρή αποθήκη

Στις 22:20 το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε ανταπόκριση σε μικρή αποθήκη με περιεχόμενο κηπευτικά εργαλεία και εξαρτήματα σε χωράφι στο Ζακάκι Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση από τα μέλη μας σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Ανταποκρίθηκαν: 1 Πυροσβεστικό όχημα.

Αιτία: Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE