Νέο σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ισπανία: Σύγκρουση τρένου με γερανό στην Καρταχένα

Νέο σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ισπανία: Σύγκρουση τρένου με γερανό στην Καρταχένα

Τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά όταν τρένο συγκρούστηκε με γερανό στην περιοχή Αλούμπρες, στην Καρταχένα της Ισπανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Pais.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 6ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ του Alumbres και της συνοικίας Λα Εσπεράνθα, προκαλώντας κινητοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Τι ανέφεραν οι τοπικές Αρχές
Όπως δήλωσε η δήμαρχος της Καρταχένας, Νοέλια Αρόγιο, το Κέντρο Εκτάκτων Αναγκών της Μούρθια ενημερώθηκε για το ατύχημα από τη σιδηροδρομική εταιρεία Renfe λίγο μετά το μεσημέρι.

Η ίδια διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε εκτροχιασμός του τρένου και κανένας επιβάτης δεν παγιδεύτηκε, ενώ πρόσθεσε ότι κανένα βαγόνι δεν ανατράπηκε, γεγονός που περιόρισε τη σοβαρότητα του περιστατικού.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE