VIDEO: YouTuber βουτάει σε... παγωμένα νερά -52 βαθμών Κελσίου στην πιο κρύα πόλη του κόσμου

VIDEO: YouTuber βουτάει σε... παγωμένα νερά -52 βαθμών Κελσίου στην πιο κρύα πόλη του κόσμου

Ένας θαρραλέος Ολλανδός YouTuber επισκέφτηκε την πιο κρύα πόλη του κόσμου, τη Γιακούτσκ στη Σιβηρία, και βούτηξε σε παγωμένα νερά θερμοκρασίας -52 βαθμών Κελσίου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok ο Ολλανδός βγαίνει με δυσκολία από το νερό και πριν προλάβει να πάει σε εσωτερικό χώρο το σώμα του αρχίζει και παγώνει.

Προσπαθεί με τη βοήθεια κάποιων άλλων ατόμων να φορέσει τις παντόφλες του αλλά έχει έρθει στα όριά του λόγω του ανυπόφορου κρύου που επικρατεί.

Στο τέλος τα καταφέρνει, φοράει ένα σκουφί και τρέχει να προλάβει να μπει κάπου ζεστά.

Το Γιακούτσκ είναι μία πόλη της Σιβηρίας και θεωρείται η πιο κρύα πόλη στο κόσμο με θερμοκρασίες που φτάνουν ακόμα και τους -50 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, κάποτε καταγράφηκε και η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει μετρηθεί ποτέ... -71 βαθμοί Κελσίου

Ο Ολλανδός επιχείρησε να περάσει 4 ημέρες σε αυτή την παγωμένη πόλη για χάρη ενός βίντεο στο YouTube.

ΠΗΓΗ: Protothema. gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE