Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε οικία στην Πάφο - Οι πρώτες πληροφορίες

Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε οικία στην Πάφο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας, ηλικίας 63 ετών, σε οικία στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη γυναίκα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της άλλο άτομο, το οποίο προχώρησε άμεσα σε ενημέρωση της Αστυνομίας.

Με βάση την αρχική εκτίμηση, φαίνεται ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια. Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια της προβλεπόμενης νεκροτομής, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE