Σε σοβαρή κατάσταση τρίμηνο βρέφος- Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο - Συνελήφθη ο πατέρας

Σε σοβαρή κατάσταση τρίμηνο βρέφος- Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο - Συνελήφθη ο πατέρας

Μία πολύ σοβαρή υπόθεση με βρέφος διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέφος που διαμένει με τους γονείς του στη Λευκωσία διακομίσθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο πριν από τρεις μέρες σε σοβαρή κατάσταση.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας να εξασφαλίζουν μαρτυρίες, να εκδίδουν ένταλμα σύλληψης και να φορούν χειροπέδες στον πατέρα του.

Το αγοράκι νοσηλεύεται στο Μακάρειο ενώ οι εξετάσεις από πλευράς ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE