Ηράκλειο: 31χρονη κατήγγειλε τον σύζυγο και την πεθερά της ότι την κλείδωσαν σε σπίτι για τρεις μέρες

Ηράκλειο: 31χρονη κατήγγειλε τον σύζυγο και την πεθερά της ότι την κλείδωσαν σε σπίτι για τρεις μέρες

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς, όπως κατήγγειλε μία 31χρονη γυναίκα στις αρχές ο σύζυγος και η πεθερά της την είχαν κλειδώσει στο σπίτι για τρεις ημέρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, η 31χρονη ειδοποίησε χθες την Αστυνομία λέγοντας αρχικά πως υπέστη θύμα κακοποίησης και την έχουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι σε χωριό του Ηρακλείου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ελευθέρωσαν τη γυναίκα, η οποία δήλωσε πως τις τελευταίες τρεις ημέρες την είχαν «φυλακισμένη» στο σπίτι και δεν της επέτρεπαν να βγουν έξω, ενώ ο σύζυγος και η πεθερά της παρακολουθούσαν την κάθε της κίνηση.

Παράλληλα, ανέφερε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της ασκούσε λεκτική και σωματική βία. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, την είχε παρατήσει με το αυτοκίνητό τους σε απομακρυσμένη περιοχή και αναγκάστηκε να γυρίσει στο σπίτι με τα πόδια.

Τόσο ο σύζυγος όσο και η πεθερά συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, παράνομη κατακράτηση, ενώ ο σύζυγος διώκεται και για όπλα καθώς βρέθηκε στην κατοχή του κυνηγετικά όπλα και σφαίρες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE