ΣΟΚ: Του έκαψε τα γεννητικά όργανα με ισιωτική συσκευή μαλλιών επειδή…

ΣΟΚ: Του έκαψε τα γεννητικά όργανα με ισιωτική συσκευή μαλλιών επειδή…

Η 22χρονη Bronwyn Parker έκαψε το πέος του συντρόφου της με μια ισιωτική συσκευή για τα μαλλιά, με τη συγκατάθεση μάλιστα του ίδιου του θύματος…

Όπως αναφέρει η Metro, η νεαρή από την Αυστραλία είχε κάνει μια συμφωνία με τον φίλο της να τον τιμωρήσει με τον βάναυσο αυτό τρόπο, αν ποτέ την απατούσε.

Ο νεαρός αθέτησε την… επικίνδυνη συμφωνία, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα βασανιστήρια, τα οποία του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, που θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να επουλωθούν.

Η 22χρονη ομολόγησε την πράξη της, ωστόσο είπε στις αρχές ότι είχε τοποθετήσει τη συσκευή στα γεννητικά όργανα του φίλου της για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο τραυματισμός απεδείχθη, ωστόσο, αρκετά σοβαρός, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο καθυστερημένα, καθώς ντρεπόταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι αρχές συνέλαβαν την Parker και την καταδίκασαν σε 9μηνη φυλάκιση, με αναστολή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE